Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

0 Ο Γερμανός ξανάρχεται (εγώ πως θα τον υποδεχτώ;)


Δευτέρα βράδυ και βρίσκομαι στο Αιγάλεω να δω την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ο Γερμανός ξανάρχεται". Έξω από το θέατρο γίνεται ένας τρελός πανικός (εχει κλείσει η Κουντουριώτου και δυσκολεύεται ακόμη και το λεωφορείο της γραμμής να περάσει).
Το κορίτσι μου ψιθυρίζει ότι μάλλον δε θα δούμε την παράσταση γτ που θα μας βάλουν τόσο κόσμο...
Εν τέλει, ενημερωνόμαστε ότι είχαν πολύ μεγάλη προσέλευση και δεν μπορούν να μας βάλουν όλους μέσα και επιλέξαμε μια άλλη μέρα να δούμε την παράσταση.
Σοφά επιλέγουμε μια Παρασκευή - οι εντυπώσεις απο την παράσταση εδώ.

   Όταν προέκυψε πριν λίγες μέρες η συνέντευξη με τον συγγραφέα-σκηνοθέτη-πρωταγωνιστή Τόλη Παπαδημητρίου(κρατήστε το όνομα για το μέλλον), η πρώτη σκέψη ήταν να στείλουμε τους γνωστούς που κάνουν τις ανακρίσεις  συνεντεύξεις να δουν την παράσταση και μετά να μιλήσουν με τους καλεσμένους.
Φευ ...γιατί υποχρεώσεις και ξαφνικά γεγονότα δεν επιτρέπαν κάτι τέτοιο, η συνέντευξη θέλαμε πολύ να γίνει οπότε ο κλήρος έπεσε στον μικρότερο της παρέας δλδ εμένα, που έχω δει την παράσταση και έχω ιδία κρίση.

'Ολα καλά μέχρι σήμερα το πρωί , που εκμεταλευόμενος το ρεπουδάκι είπα ο άνθρωπος να ψάξω να βρω 2 πράματα για τον καλεσμένο μου.
Με σοκ και δεος διαπίστωσα ότι είναι ένα νεότατο παλληκάρι 23 ετων!
Είχα την αίσθηση ότι τόσο καιρό στα emails συνομιλούσα με κάποιον μεγαλύτερο και αυτό γτ ο λόγος κι οι τρόποι του συγκεκριμένου δεν προδίδαν παιδί της ηλικίας του(σίγουρα ανήκει σε αυτή την φωτεινή μειοψηφία που κατά κάποιο τρόπο θα καθορίσει πιστεύω το μέλλον και τις εξελίξεις). 

 Ο Τόλης Παπαδημητρίου γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1990 στην Άρτα . Μεγάλωσε στη Χαλκίδα και τα τελευταία 6 χρόνια ζεί στην Αθήνα. Είναι 23 ετών και σπουδάζει στην Ανωτέρα Δραματική σχολή του Ιάκωβου Καμπανέλλη ( 2ο έτος). Έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση « Και μετά ερωτεύτηκαν» η οποία ανέβηκε κατά την περίοδο : Απρίλιο- Μάιο 2013( θέατρο Πασάγιο 8). Έγραψε και σκηνοθέτησε την θεατρική παράσταση « Ο Γερμανός Ξανάρχεται» στην οποία ο ίδιος ενσαρκώνει το ρόλο του ανεύθυνου και – όχι και τόσο έξυπνου – Σάκη.

Αυτό το χαρισματικό παιδί θα έχω την ευτυχία να φιλοξενήσω ως οικοδεσπότης την Κυριακή 26/1 στις 20:00 στο Sin Radio, μαζί με τον εικονιζόμενο συμπρωταγωνιστή του Αντώνη Στάμο (ο Γερμανός του τίτλου).
Aισιοδοξώ ότι θα πάνε όλα μια χαρά και χαίρομαι ιδιαιτέρως που η πρώτη μου απόπειρα ως οικοδεσπότη έχει καλεσμένο αυτό τον νεο δημιουργο!(γτ ενα αγχος το έχω να πω την αλήθεια μου)

Σας περιμένω την Κυριακή αυτή, για να γνωρίσετε αυτα τα 2 παιδιά( αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές κι όχι ο παρουσιαστής), να μάθετε για την παράσταση και ακούσετε τις πολύ όμορφες μουσικές τους επιλογές.

Το Sin Radio το βρίσκεται πλεον στους γνωστότερους ελληνικούς και ξένους streaming providers και παρακάτω σας παραθέτω όλα τα διαθέσιμα links πέραν της αρχικής μας σελίδας.(και φυσικά μέσα απο το TuneIn σε ολα τα smartphones!)

E-Radio

Greek Radios

Live24

MultiRadio

Radiotower

Radioforest
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.