Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

2 Για την Χαρά!



Ήταν την προηγούμενη Παρασκευή μετά την "συνέντευξη" του κ.Γιώργου Χριστοδούλου στο Λουστράκο(την Πέμπτη το βράδυ) , όταν χτύπησε το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ο Παύλος μου ανακοίνωνε ότι η τελευταία παράσταση της Ρίτας θα διέθετε μέρος των εσόδων της στο Κ.Ε.Α Χαρά.

Αντίδραση πρώτη - Τι είναι το Κ.Ε.Α Χαρά;
Αντίδραση δεύτερη - Να υποψιαστώ οτι έχουμε την χορηγία επικοινωνίας με ότι συνεπάγεται;
Αντίδραση τρίτη .....κρύος ιδρώτας!

Στο email μου είχα λάβει όλα όσα χρειαζόμασταν για να φτιαχτεί μια αφίσα και ένα δελτίο τύπου(πως γράφουν δελτία τύπου ,οεο;).

Η αφίσα ήταν δουλειά του κοριτσιού μας που επιμελείται όλα τα συναφή και αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι.
Ξεκίνησα από την σελίδα του Κ.Ε.Α Χαρά - να μάθω τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι οι άνθρωποι.
Δε θα σας πω τίποτα απολύτως αλλα θα σας προτρέψω να μπείτε κι εσείς στην σελίδα τους και να διαβάσετε .

http://www.kea-hara.gr/


Δεν ξέρω αν η πρώτη μου απόπειρα να συντάξω ενα δελτίο Τύπου ήταν επιτυχής, χαίρομαι που το έχω δει σε διάφορες σελίδες μαζί με την παραπάνω αφίσα και που όλο αυτό έχει υποστηριχθεί απο πολύ κόσμο.

Την Κυριακή στις 19:00 στο θέατρο Αλμα θα είμαστε εκεί για να ξαναδούμε πως τελικά εκπαιδεύτηκε η Ρίτα και για να υποστηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία.
Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για αυτά τα παιδιά και το στοίχημα για μας είναι να μην τα θυμόμαστε μόνο Χριστούγεννα - Πάσχα, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο.

Σαν κομμάτι του Sin Radio θέλω να πω ότι για το προαναφερόμενο στοίχημα δουλεύει όλη η διαχειριστική ομάδα και πως θα τα καταφέρουμε.
Πολλές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά που συνεργάζονται μαζί μας για την υποστηριξή τους σε αυτή την προσπάθεια και όσοι έχετε λογαριασμό στο Facebook ,κοινοποιήστε την εκδήλωση για να την δουν περισσότεροι και να γεμίσουμε το θέατρο!(ο σύνδεσμος είναι κάτω απο την αφίσα της εκδήλωσης)


2 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Η προσπάθεια αξιόλογη!
Ευχαριστώ που μου έδωσες τον δρόμο της σελίδας Κ.Ε.Α Χαρά!
Δεν γνώριζα τίποτα....
Γηράσκω αεί διδασκόμενη..

Η παράσταση είναι πολύ καλή!

BLUEPRINTS είπε...

πολύ καλή προσπάθεια που μας γεμίζει κι εμάς χαρά (και βέβαια άγχος για το αποτέλεσμα), όπως και να έχει το μπράβο αρχικά πηγαίνει σε αυτούς που προσπαθούν εμείς είμαστε απλώς οι "ενδιάμεσοι"
υ.γ.: πολύ καλή η δουλειά πάντως όσον αφορά και στο Δελτίο τύπου και στην αφίσα...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.