Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

1 Να ευχηθώ αναίμακτη Σαρακοστή;(Άκυρο, ήδη το πρώτο αίμα έτρεξε....)

Τις τελευταίες μέρες η έννοια του καννιβαλισμού έχει πάρει νέες διαστάσεις....

Με απίστευτη ευκολία, στοχοποιούνται διαφόροι για την απόκρυψη της προφανούς γύμνιας αυτών που τους επιλέγουν.
Όσο περισσότερη φασαρία δημιουργήσεις, όσο περισσότερος ο καπνός που θα πνίξει το σύμπαν απο τις φωτιές που θα ανάψουν τόσο πιο εύκολα θα ξεφύγεις απο τα επώδυνα και επουσιώδη που δυστυχώς δεν έχεις καμία λύση και καμία απάντηση.

Και τυχαίο ή σκηνοθετημένο πάντα στα ζόρια θα συμβεί κάτι να αποπροσανατολίσει τα μάτια απο το πραγματικό εστίασμα.
Οι κρατώντες την εξουσία, αφού κλείσαν τον κύκλο τους ως βαμπίρ ,θέλουν τώρα να μας τροποποιήσουν σε μέρος της γαστρονομίας τους.
Οι άνθρωποι - οι δομές που οι ιδιοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν- ειναι χαμηλού επιπέδου, αναλώσιμοι και φυσικά άνευ αξίας, στους σχεδιασμούς τους και δεν έχουν την θέληση-το δικαίωμα να ορίσουν τις τύχες τους.
Όσοι ξεφεύγουν του σχεδιασμού θα πνιγούν μαζί με την μάζα...
Δικαίωμα στο αύριο έχουν μόνο όσοι ανήκουν στην μικρή ομάδα των εκλεκτών που υποστηρίζουν-χρηματοδοτούν-κερδίζουν από τα σχέδια τους.
Αν θα δεχτούμε την προδιαγεγραμένη μοίρα μας είναι επιλογή μας και προλαβαίνουμε να την ανατρέψουμε....

 Ομως με την στάση μας να περνάμε οποιονδήποτε μας προσφέρουν σαν θύμα απο την μηχανή του κιμά ή την πριονοκορδέλα, δεν προσφέρουμε υπηρεσίες στο δημοκρατικό γίγνεσθαι αλλά ανοίγουμε το δρόμο για μαζικότερες παρόμοιες ενέργειες στο μέλλον....
Το καλύτερο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αλλησκοτωθούμε μεταξύ μας κι μετά τα πτώματα να μας σερβιστούν ως προιοντα επεξεργασίας κρέατος στα δωρεαν συσσίτια της φιλεύσπλαχνης πολιτείας.

Εφιαλτικό ή οχι το σενάριο είναι πολύ καλό για να μην είναι αληθινό και με μια προσεχτική ματιά ίσως να δείς τους πυλώνες του να θεμελιώνονται.
Αν θα "σηκωθούν" είναι αποκλειστικά ευθύνη μας....

1 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αργω πολλες φορες να ερθω απο το σπιτικο σου αλλα δεν ξεχνω τους μπλοκοφιλους.Ευχομαι μια ομορφη εβδομαδα!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.