Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

4 Και το 2013 εδώ...

....και πολλά έτη ακόμα....

    Δεν είμαι των ευχών ούτε των πολλών λόγων πλεον...για όσους έχω κάτι να πω το λεω ιδιωτικά και τα δημόσια τα αποφεύγω.
Οι πρώτες μέρες της νεας χρονιάς δεν αλλάξαν κάτι ...όσα συμπεράσματα αποκόμισα το 2012 για πράματα και καταστάσεις ήρθαν τα γεγονότα και μου τα σφραγίσαν....

   Άνθρωποι με μικρά μόρια και ακόμη μικρότερο εγκέφαλο που προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο όλο τον προηγούμενο καιρό πλεον το φωνάζουν δημοσίως και επαίρονται...πως η ντροπή του παντελονιού ξαφνικά έγινε αντικείμενο επίδειξης δεν το καταλαβαίνω!
Η μόνη ασφαλής χρήση του είναι για καλαμάκι στα σημαιάκια που βαζουν οι τζελατέριες στα παγωτα(ξέρεις ποια λεω), αλλά αυτά ούτε κουνιούνται ούτε κυματίζουν και χαρά δίνουν στα μικρά παιδιά  που δεν μπορούν να έχουν τις κανονικές σημαίες.
Άσχετο....τώρα που είπα παιδιά...αλήθεια οι γονείς αν ξέραν πόσο καμένοι είναι αρκετοί απο αυτούς που διδάσκουν στα παιδιά τους στα σχολεία ή σε μαθήματα εκτός σχολείου θα δεχόταν να "μορφώνονται" οι γόνοι τους απο αυτούς;
Και μην πεταχτεί κανένας πονηρός και πει "άλλο η διδασκαλία, άλλο η προσωπική ζωή".
Όταν, ομορφό μου παλληκαράκι δε τα έχεις βρεί με την παρτάρα σου και έχεις 35 διαφορετικές προσωπικότητες και αγγίζεις τα όρια της μαλακίας(πολλοί τα έχουν ξεχυλώσει...) πως θα διδάξεις;
Τι παράδειγμα θα δώσεις;
Γιατί θα κρυφτείς μια,δυο, άντε τρείς, κάποια στιγμή το κακό θα γίνει....θα βγει ο άλλος εαυτός κατά λάθος κάπου και η καρδάρα θα φάει κλωτσιά.
Ο Τζέκιλ και ο Χάιντ ξέρεις τι κατάληξη είχαν...την ίδια θα έχουν κι αυτοί.
Και δε τους λυπάμαι αυτούς για τον απλούστατο λόγο ότι στερούν απο καλύτερους τους την ευκαιρία να προσφέρουν....

   Συνεχίζω με τα καλαμάκια....αυτά τα παλλουκάρια που λες έχουν όλα τα σύντρομα του μικροψ....
Βλέπουν τα πάντα μεγάλα για να καλύψουν τα κόμπλεξ τους - έχουν ένα smart που πιάνει τελική 180 χλμ και στις παρέες λένε ότι το απογείωσαν στην εθνική στα 220 χλμ(αυτό φυσικά δε το εξηγούν ποτέ πως το κάναν) ή βάζουν κάλτσες στο παντελόνι για να δείχνουν "φουσκωτοί"( τις "κάλτσες" τις βάζουν κι αλλού και υπάρχουν κάποιοι  τους φωνάζουν άξιος αξιος - αυτό δεν το έχω αποκωδικοποιήσει αν είναι ειρωνεία ή ηλιθιότητα ή δεν ξέρω τι άλλου ειδους εγκεφαλική βλάβη ή πιθανόν πονηριά του στυλ "χάιδεψε το μαλάκα να έχουμε κάτι να σπάμε πλάκα").

Επίσης οι πρώτες μέρες τις νεας χρονιάς με οδήγησαν σε αποφάσεις σχετικά με τούτο το τεφτέρι που δε τις λεω από τωρα  αλλά θα τις δείς....θα ανοίξουν τα "απόκρυφα" κάποια στιγμή και θα μιλήσω για αυτά που γνωρίζω καλά.

  Προς το παρόν, μετά απο 2 βδομάδες σχεδόν θα τα ξαναπούμε ραδιοφωνικά με μια επετειακή εκπομπή(ξέρεις φυλαρμονικές και παρελάσεις) για τον έναν χρόνο που κλείνει αύριο απο την μέρα που ξεκίνησε το ταξίδι με το πλοίο που επιβάτες τότε είχε 3 μουρλούς και σήμερα έχει πενταπλάσιους επάνω και πόσους που γουστάρουν να ανέβουν.
Το βράδυ στις 8 στο Sin Radio η αφιερωματική εκπομπή για όλο αυτόν το καιρό.(τι θα ακούσεις μη ρωτάς ούτε εγώ ξέρω ακόμα!)
Νωρίτερα ο Blueprints θα γιορτάσει κι αυτός την 69η εκπομπή του με μια ανάλογη λίστα τραγουδιών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να σου ευχηθώ απλά καλύτερο το 13 από το 12.....τωρα για την μαλακία που βαράει και έχει βαρέσει αρκετούς πάλι εμείς θα την πληρώσουμε....γενικώς και όχι αορίστως.....ναστε καλά πουλάκια....μας

kovo voltes... είπε...

Διαβολομαγειράκο χάθηκες, αλλά γύρισες φορτσάτος όπως βλέπω...Μη μου χολοσκάς μόνο! Ο καθείς και οι επιλογές του εξάλλου σ'αυτό το πέρασμα της ζωής.
Καλή χρονιά, αφού δε τα είπαμε νωρίτερα...Και θα είναι. Καλύτερη αν μη τι άλλο...;)

BLUEPRINTS είπε...

μωρέ καλά τα λες, αλλά εγώ προτιμώ να τους αγνοώ (άλλοτε επειδικτικά κι άλλοτε μη) γιατί όσο ασχολήσαι μαζί τους τόσο περισσότερη αξία τους δίνεις, όσο για τα δικά μας πολλές μουρλοεκπομπές να έχουμε ακόμη και να πηγαίνουμε από το καλό στο καλύτερο (αυτό ναι, έχει αξία)

Venus on fire είπε...

Μόνο εσύ ξέρεις σε ποιον αναφέρεσαι και είμαι σίγουρη πως έχεις δίκιο σε όλα. Να σου ευχηθώ καλή χρονιά. Καλύτερη αν γίνεται από πέρυσι ,ευτυχία σε σε΄να και στην οικογένειά σου και υγεία ...κυρίως υγεία.
Καλή σου μέρα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.