Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

1 Soundtrack of a supermarket

      Ότι έχω περίεργα όνειρα είναι γνωστό σε όσους με συναναστρέφονται όμως αυτή την φορά ξεπέρασα και τα δεδομένα μου!
Αυτή την φορά ονειρεύτηκα πως είμαι στο δωμάτιο που βρίσκεται η συσκευή που παίζει την μουσική που ακούγεται σε ενα υπερμάρκετ - ξέρεις αυτά με τους 850 διαδρόμους και τα 130 ταμεία - και έχω συνδέσει το λαπτοπάκι μου και για 2 ώρες μέχρι η ασφάλεια να με ανακαλύψει παίζω στους ανυποψίαστους καταναλωτές τραγούδια που πιστεύω ότι ταιριάζουν στην ατμόσφαιρα του χώρου.

Αυτή την 2ώρη "εικαστική" παρέμβαση στο ναο της κατανάλωσης όπως την ονειρεύομαι θα σας παίξω απόψε μετά τις Ραδιοτυπίες.(στις 19:00 κλασσικά - εκεί να δεις απόψε ανατρεπτική διάθεση!)
Ξέρεις εκεί γύρω στις 20:00 θα παραλάβω σκυτάλη και θα παραδώσω για να κλείσει η μέρα στη Βικυ που θα μας κλείσει στην στρατόσφαιρα της και θα μας εκτοξεύσει στον πλανήτη των ερωτευμένων γυναικών.

Ο τόπος γνωστός σε όλους www.sinwebradio.com, πατάμε στην ανάρτηση της κάθε εκπομπής και συμμετέχουμε στα σχόλια.
Όσοι δεν έχουν λογαριασμό, συμπληρώνοντας την αίτησης  φόρμα μέλους γίνονται σε πολύ λίγα λεπτά αργότερα δεκτοί στην παρεά που συνεχώς μεγαλώνει.

Και για όσους δεν το ακούσαν χθες το βράδυ - πολύ σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση μιας νεας εφαρμογής που θα σας δίνει την δυνατότητα να μας ακούτε σε ενα ακόμα εναλλακτικό πάροχο καθώς και στα smartphones, i-phone, i-pad .
Επίσης μες το επόμενο δεκαήμερο 3 νέες εκπομπές(τουλάχιστον) θα ενσωματωθούν  στο πρόγραμμα μας, οι οποίες ξέχωρα η καθεμιά αποτελεί  πρόταση που δεν συναντά κανείς εύκολα στο ραδιόφωνο....
Αισιοδοξούμε ότι μέχρι τέλους του χρόνου θα προγραμματιστούν και οι υπόλοιπες συνεργασίες που έχουν συμφωνηθεί και η νεα χρονιά να μας βρει με ζωντανό πρόγραμμα που θα καλύπτει τα 2/3 των ωρων που μπορεί κάποιος να ακούσει.
Τέλος προωθούνται οι ενέργειες για να γίνει η σελίδα κόμβος προώθησης δραστηριότητων φορέων και ομάδων που κρίνουμε ότι με το έργο τους δείχνουν ότι υπάρχει και μια χώρα που μέσα στην απόλυτη εξαθλίωση συνεχίζει να παραγεί πολιτισμό.

1 σχόλια:

BLUEPRINTS είπε...

όλα σούπερ μου ακούγονται, άντε να ακούσουμε και την αντίστοιχη εκπομπή σήμερα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.