Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

3 Θέλω να γίνω αφεντικό...


Την εβδομάδα που περασε είχε το κορίτσι αδεια και περάσαμε πολυ δημιουργικό χρόνο μαζι και μέσα σε αυτα που κάναμε ήταν και ενα bussiness plan  για την εταιρια που θα ανοίξουμε ...κάποτε...
Χρησιμοποιήσαμε όλη μας την εμπειρία απο τα χρόνια που εχουμε ως εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και σε αυτό βάλαμε κάποιες επιτρεπόμενες πινελιές λόγω κρίσης και βγάλαμε ενα οργανόγραμμα για τους υποψήφιους συνεργάτες μας!!!
Έχουμε και λέμε :


-Απουσία λόγω ασθενείας
Δεν δικαιολογείται. Ακόμα και αν έχετε ιατρική γνωμάτευση είναι άκυρη, διότι, εφόσον ήσασταν σε θέση να πάτε στο γιατρό, μπορούσατε να έρθετε και στην δουλειά.Σας παρακρατείται η μισθολογική αποζημίωση για το χρόνο που απουσιάζατε και σε περίπτωση επανάληψης η εταιρία εχει δικαίωμα να σας απολύσει χωρις την καταβολή αποζημίωσης.


-Απουσία λόγω θανάτου συγγενή πρώτου βαθμού
Δεν δικαιολογείται. Δεν μπορείτε πλέον να κάνετε τίποτα για τον μακαρίτη και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να μεριμνήσει για τις απαραίτητες διαδικασίες. Αν κανονίσετε να γίνει η κηδεία αργά το απόγευμα, μπορείτε να φύγετε μισή ώρα νωρίτερα, αν βέβαια έχετε ολοκληρώσει την δουλειά σας.Για περιπτώσεις συγγενών δεύτερου-τρίτου βαθμού ή ακόμη χειρότερα για περιπτώσεις φιλικών προσώπων η απουσία θεωρείται ασέβεια προς την εταιρία και την δουλειά που σας παρέχει και λαμβάνετε  προειδοποίηση και σας χρεώνουμε επιπλεον με ποινή 2 ημερών απο την άδεια σας και με παρακράτηση του νομίμου ημερομισθιου(σε περίπτωση μη ειδοποίησης για την απουσία σας οι κυρώσεις τριπλασιάζονται).Για την περίπτωση επαναλήψεως ισχύει οτι εχει προαναφερθεί.


-Δικός σας θάνατος                                                                                      
Θα δείξουμε πλήρη κατανόηση, αρκεί να:
1. Μας ενημερώσετε εγκαίρως, ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης.
2. Μας πάρετε τηλέφωνο το αργότερο ως τις 8.00 το πρωί για να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα.
3. Μας υπογράψετε εσείς και ο γιατρός σας βεβαίωση ότι έχετε πεθάνει.
4. Αν δεν έχουμε και τις 2 υπογραφές, για τον χρόνο που είσαστε απών θα υπάρχουν κυρώσεις, μεταβιβαζόμενες στους κληρονόμους σας.


-Εγχειρήσεις
Απαγορεύονται. Σας έχουμε προσλάβει ακέραιους. Αφαίρεση ή επιδιόρθωση οποιουδήποτε οργάνου ή τυχόν προβλήματος  αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά που μας κάναν να σας επιλέξουμε και επιφυλασόμεθα κατόπιν τούτου για την συνέχεια της συνεργασίας μας.


-Γενέθλια
Η γέννηση σας δεν είναι δικό σας κατόρθωμα. Γι' αυτό δεν βλέπουμε τον λόγο να σας δώσουμε ρεπό.Εννοείται ότι προσέρχεστε στην εργασία σας με το καθιερωμένο κέρασμα για τους συναδέλφους και τυχόν υπερωρίες που θα προκύψουν(αυτή την μέρα και μόνο) δεν τις πληρώνεστε γιατί εκλαμβάνονται ως κέρασμα στην εταιρία(λόγω του άυλου της φυσης της δεν μπορεί να δεχτεί απο εσάς κάποια άλλη προσφορά)


-Γέννηση παιδιού
Για τέτοια λάθη δεν δίνεται ρεπό. Η σύντομη ηδονή που νιώσατε κατά την σύλληψη είναι παροχή της εταιρίας,η οποία σας εξασφαλίζει την άνεση και την διάθεση να συνευρίσκεστε ερωτικά με την συντροφό σας.Εννοείται επίσης ότι στην εταιρία μας γυναίκες εργαζόμενοι δεν προτιμούνται για τον άνωθεν λόγο -γιατί την στιγμή που η τυχόν συνεργάτιδα θα απολαμβάνει την μητρότητα ,στην εταιρία κάποιος συναδελφος της θα εχει επωμιστεί και την δική της εργασία,με αποτέλεσμα να καθυστερεί την επιστροφή του στο σπίτι και να στερούνται τα παιδιά του το πατρικό χαδι.


Τα μισθολογικά της εταιρίας περιγράφονται αναλυτικά στο επόμενο κομμάτι του μνημονίου ,το οποίο θα σας επιδοθεί με την υπογραφη ως επιβεβαίωση συμφωνίας των άνωθεν ,απο μέρους σας. Για την πρόσληψη σας στην εταιρία απαιτείται πλήρης συμμόρφωση στα 2(δυο) τεύχη του μνημονίου και έγκριση της αίτησης σας απο τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. 

3 σχόλια:

next_day είπε...

Θύμισε μου να μην στείλω ποτέ βιογραφικό στην μελλοντική σου εταιρία! :pp

nefelokokkugia είπε...

xaxaxaxa είστε τρελλοί.
Το ξέρετε, μάλλον.
Φιλιά και καλησπέρες.

Ἅ λ ς είπε...

να θυμηθω να μη σου ζητησω ποτε δουλεια
1!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.