Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

0 Καζαμίας 2011(προσωπικός) μέρος Γ'

Οκτώμβριος


Ο 10ος μήνας ξεκινάει με μένα να ψάχνω εταιρίες που ειδικεύονται σε δομικές ανακατασκευές ,χρηματοοικονομικούς συμβούλους και άλλα τέτοια σχετικά με δουλειές.
Η συνεργασία με το "κανονικό" ραδιόφωνο είναι απίστευτα κερδοφόρα και για τα 2 μέρη -απρόσμενα μάλιστα.
Όλα δείχνουν να είναι υπέροχα και το κορίτσι αποφασίζει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι που τόσο καιρό σχεδίαζε στην εκ Νεας Υορκής φίλης της.Εγώ μένω πίσω να τρέξω όλα αυτά που μας απασχολούν και δεν είναι και λίγα.Τελειοποιουμε και την σελίδα που θα παρουσιάσουμε σε λίγο και αποτελούσε τόσο καιρό για μένα και τα παιδιά άπιαστο όνειρο.Ένα μικρό διάλλειμα ένα Σάββατο για μια υποχρέωση (λέγε με αρπαχτή) με φέρνει απέναντι σε πράματα που είχα αφήσει πίσω μου και τώρα επιστρέψαν για να δώσουν τις αργοπορημένες απαντήσεις.Είμαι εκεί για δουλειά και το αναβάλλουμε για μια άλλη φορά.Άλλωστε ξέρουν που μπορούν να με βρουν...
Επιστροφή του κοριτσιού ,εορτασμός των γενεθλίων του ,μαθαίνουμε το φύλλο του μωρού -ότι υποψιαζόμασταν.Το πλάνο για την νεα δουλειά προχωρά κανονικά και παράλληλα πέφτει η ιδέα να στηθεί εκεί ένα στούντιο και να κάνουμε διαδικασία για επίγεια αδεια ραδιοφώνου που θα καλύπτει την δυτική Ελλάδα.Ο άθλιος γιος μου δηλώνει πως ευχαρίστως θα αναλάμβανε να τρέξει το όλον και να φύγει μονίμως απο την Αθήνα.
Ανακοινώνονται κάποιες υποψηφιότητες για τα ραδιόφωνα της χρονιάς και βρισκόμαστε μέσα.
Βγαίνουν οι πρώτες μελέτες για το bussiness plan στο νησί και ένας αρχικός προυπολογισμός.
Το υπόλοιπο των ημερών με βρίσκει σε συνεχή ραντεβού και πνιγμένο στο άγχος...

Νοέμβριος


Ένας μήνας πολύ τρεξίματος που όλοι είμαστε χαμένοι απο όλους .Τα παιδιά τρέχουν τα δικτυακά ,εγώ και ο άθλιος τρέχουμε τα έξω απο 'δω .Το κορίτσι περιμένει επισκέψεις απο αλλοδαπές φίλες και αυτό με παρηγορεί γιατι την έχω ψιλοεγκαταλείψει τώρα τελευταία.
Οι μαμάδες ανησυχούν για όλα αυτά που τρέχουμε παράλληλα και ταυτόχρονα καμαρώνουν.
Η επίσκεψη των κοριτσιών κάνει πολύ καλό στο δικό μου και της φτιάχνει την διάθεση.Υπόσχομαι να βρίσκω περισσότερο χρόνο γι'αυτήν και το τηρώ!
Τίποτα άλλο  συγκλονιστικό δεν συμβαίνει και πότε τελειώνει ο μήνας δεν αντιλαμβάνεται κανεις.

Δεκέμβριος 


Η σελίδα ξεκινάει και αποσπά πολύ καλά σχόλια.Αποφασίζουμε να περάσουμε τις γιορτές μας φέτος όπως ακριβώς και τις περσινές.Με λίγους και καλούς στο σπίτι και φυσικά να φτιάξουμε όλα τα παραδοσιακά γλυκά όπως συνηθίζαμε.
Στολίζουμε το σπίτι μας όπως ακριβώς το είχαμε φανταστεί και αναβάλουμε όλα τα επιχειρηματικά για το νεο έτος.Έχουμε χρόνο για όλα αυτά...
Το ραδιόφωνο στη ψηφοφορία παίρνει την τέταρτη θέση .
Η κοιλία του κοριτσιού αρχίζει να μεγαλώνει και γίνεται στόχος διαρκών πειραγμάτων.
Περνάμε ίσως τις ωραιότερες γιορτες.Μέχρι τις επόμενες!

Παραμονή του νέου χρόνου και λίγο πριν έρθουν οι καλεσμένοι μας σκεφτόμαστε όλα όσα γίναν τους μήνες που περάσαν  .Καταλήγουμε και οι 2 στο ίδιο ακριβώς συμπέρασμα .Τίποτα απο όλα αυτά να μην είχε συμβεί ,τίποτα να μην είχε πάει καλά ,τίποτα να μην ήταν αλήθεια, αφού  είμαστε όπως όλο το καιρο το ιδιο καλά και αγαπημένοι και μαζί κι αυτή την μέρα αυτό αρκεί για να πούμε ότι ήταν μια ΥΠΕΡΟΧΗ  χρονιά...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.