Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

0 Ολα fast food...

Θυμάμαι τα λόγια του Μπίλλυ ,χρονια πριν...
Προφητικά μοιάζαν : "Θα δεις κάποτε οτι θα φαινόμαστε πολύ πιο γραφικοί απο τώρα γτ θα έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν τα πάντα σε ενα γρήγορο γεύμα".
Ο Μπίλλυ καλώς ή κακώς ξεκουράζεται νικημένος απο το κακό εδώ και ένα χρόνο ,όμως πρόλαβε να δει τον εφηβικό του χρησμό να εκπληρώνεται...

Ολα γύρω μου θυμίζουν ενα μεγάλο ταχυφαγείο .Και όσους έχουν μάθει σε πιο "σπιτικες" γεύσεις δεν υπάρχει σχεδόν καμμία εναλλακτική πρόταση -τουλάχιστον εύκολα εντοπίσιμη,όσοι ψάχνουν βρίσκουν.
Η μάζα ακολουθεί τις προσταγές της Άρειας κυβερνούσας παγκοσμιας φυλής που θέλει με κάθε τρόπο να εξαλείψει οτιδήποτε ανθρώπινο φέρουμε και να μας μεταμορφώσει σε απλούς αριθμούς .
Αισθάνομαι ότι αντιστέκομαι σε εναν εχθρό πολύ πιο δυνατό απο μένα ,που παραδόξως δεν τον φοβάμαι και το αριθμητικο του πλεονέκτημα δε με ανησυχεί.
Προβληματίζομαι για τους απόγονους που θα έρθουν γτ αν μοιάσουν σε μας θα ζήσουν μια αξιοπρεπή ζωη ,πλην ομως με αρκετά προβλήματα .Το δίλλημα είναι αν θα ενταχθούν  ηθελημένα στην μηχανή του κιμά ή θα παραμείνουν παρατηρητές εξ αποστάσεως και μαχητές ενός ιδιότυπου αντάρτικου.
Προς το παρόν εμείς εχουμε επιλέξει το δεύτερο και προσπαθούμε σαν τους πρώτους χριστιανούς να προσυλητίσουμε νεο αίμα απο τις τάξεις των "ειδωλολατρών"...

Αγαπημένο άλμπουμ ,λατρεμένη μπάντα ,τραγουδι που με κάνει σε κάθε ακρόαση να ανατριχιάζω.Πρώτη κυκλοφορία 40 σχεδον χρονια πριν  κι όμως μοιάζει σαν να γραφτηκε πρόσφατα...Το ίδιο πιθανολογώ θα πιστεύουν και στα επόμενα 40 χρόνια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.