Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

2 Το μυστικό είναι στην sauce

Βράδυ Σαββάτου ,στην νεα παραλία παρατηρώ τους ανθρώπους και τα ποδήλατα ,τους σκύλους που χαίρονται την νυχτερινή τους βόλτα ,ενω το τεράστιο πιτόγυρο μας διακοσμεί τα χέρια.
Και ξαφνικά κάνει την παρατήρηση:"Εδώ βλέπεις πολλά ζευγάρια αγκαλιασμένα ,εκεί κάτω σε μας σπάνια βλέπεις τέτοιες εικόνες ,σε τόσο μεγάλο αριθμό εννοώ"

Και ασυναίσθητα το μάτι αρχίζει να καταγράφει οτι αντιλαμβάνεται σε αυτό το θέμα .Και βλέπει ότι όντως μεγάλος αριθμός ζευγαριών υπάρχουν στο χώρο ,παντός ηλικίας και δημιουργούν μια εικόνα που αναμφίβολα μας δημιουργεί ενα αίσθημα πολύ γλυκό.

Την πιάνω αγκαλιά ..."δεν εχω τελειωσει εγω το σουβλάκι μου"..."και επιπλέον τα χέρια σου είναι κακοσκουπισμένα"...
Δίκιο έχει ,ακόμα τρώει ,τα χέρια όμως είναι πεντακάθαρα !
Κοιτάμε την φίλη μας που μας συνοδεύει .Χαμογελάει με τους γέρους του ζωντανού μαπετ σώου ...

Περπατάμε και μιλάμε .Καθόμαστε στο κήπο με τα ρόδα και την ακούμε να μας λέει διάφορα όμορφα ...Τελικά είναι πολύ ευαίσθητο παιδι -κακό λιγάκι αυτό ,αλλά εμας μας αρέσει .Η μεγάλη της παρέας επαναλαμβάνει με άλλα λόγια το μοτό μου "Κανε πράματα για σένα". Γνέφει θετικά ,έχει κάνει πολλά αλλά δε χρειάζεται να το ξέρει και να επαναπαύεται...Συνειδητοποιούμε οτι ευτυχώς ακόμα και μετά τόσα χρόνια δεν έχουμε χάσει αυτά που είχαμε στην ηλικία της ,παραμένουμε μουρλοί και το ίδιο χαζορομαντικοί!
Κατευθυνόμαστε προς το αυτοκίνητο για να πάμε στην παραλιακή γειτονιά της ,να την αφήσουμε σπίτι της .Ανοίγοντας το ραδιοφώνο ενα τραγούδι που χρόνια με ταξιδεύει γεμίζει την καμπίνα ...

"Έμεινα εδώ να μη σου λείψει τίποτα...Έμεινα εδώ να μη φοβηθείς...Να μη μείνεις μόνη σου και 'γω στο τίποτα...Έμεινα εδώ να μη μαραθείς...!!!"Την μαγεία σπάει το εξυπνο σχόλιο οτι ευτυχώς που έχουμε φάει και οι 2 σουβλάκια...Έτσι στο άσχετο ...
Το κοριτσι μας γελάει ,εγω ψάχνω κάτι έξυπνο να απαντήσω αλλά με αιφνιαδιάζει ξανα ...Είναι το ωραιότερο φιλί με γευση sauce ,μουσταρδα και τζατζικί που μου έχει δώσει ποτέ..
Γιατί ρε γαμώτο εδώ δεν πετυχαίνουν εδώ κάτω ποτέ αυτο το συνδυασμό;;;

2 σχόλια:

Αννουλα είπε...

ισως αυτος ο συνδυασμος πετυχαινεται μονο οταν προσθεσεις τις εικονες απο τα ζευγαρακια και ολα οσα ειδες εκει...

Evil Chef είπε...

Ίσως να έχεις και δίκιο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.