Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

1 Τake the long way back home...

Είπα πως όταν θα φεύγω θα χαλαστώ.
Μετά σκέφτηκα οτι ήταν καλά και να μην ζητάω πολλά.
Πέρασε μια ιδέα να είχα αλλές 5 μέρες αλλά την έσβησα γιατί μάλλον θα λειτουργούσε ανασταλτητικά , αλλες 2 ίσως ναι.Δεν είμαι αχάριστος ,έκανα πολλά ,είδα πολλά ,χάρηκα και αισθάνομαι πολύ γεμάτος.Το παραπάνω θα ηταν υπερβολή και θα ξέφτιζε την ανάμνηση.
Χαζεύοντας έξω από το παραθύρι προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά ,να ταξινομήσω όλα αυτα που αισθάνομαι.
Χαρά που επιστρέφουμε ,λύπη γιατί η φωνή μονο θα υπάρχει τωρα και όχι η εικόνα ,ευγνωμοσύνη για αυτούς που φροντισαν να μείνουμε εδώ και να ζήσουμε ένα 5ημερο fairytale ,αγωνία για το τι καιρό θα βρουμε γυρνώντας,ανησυχία για τα φυτά στο μπαλκόνι και την κούκλα μας (τη μικρη μας ψιψινέλ)που την αφήσαμε πρώτη φορά τόσο διάστημα μόνη της.
Ακόμα κάτι αδιευκρίνιστο που μου σφίγγει το στομάχι και μου ξεραίνει το λαιμο- μάλλον πρέπει να κατέβω για το τελευταίο πρωινό.

Έχω μια μικρή πικρή γεύση γιατί όταν ετοιμάζοταν η εκδρομή αυτή υπήρχαν άλλα σχέδια-σχέδια με γεύση καραμέλας γάλακτος όμως η καραμέλα έκαψε παραπάνω και μαύρισε και η πικρίλα δεν διορθώθηκε απο την κρέμα γάλακτος που ενσωματώθηκε.Έμεινε ένα καφε-γκρι υπόπικρο σκεύασμα που η εικόνα σε απωθεί.Το χρησιμοποιήσα και εφτιαξα ενα παγωτό καραμελα και μετα το μεταποίησα σε milkshake και το καταναλώσαμε .Παρέμεινε υπόπικρο ,υποφερτά όμως. Μας δρόσισε και παράλληλα μου υπενθύμισε ότι ο καλός σεφ δεν αφήνει ποτέ εντελώς ελεύθερους τους συνεργάτες του και πως τίποτα δε πάει χαμένο -όλα βρίσκεται κάτι να γίνουν και απο αυτό να μάθεις παράλληλα κάτι νέο.

Φλογητα,Ακτη καλογραιάς,Φράγμα ,βόλτα στο Cosmos και στα μαγαζιά ,Αρετσού ,Κρήνη ,μνημεία ,Devido ,νέα παραλία ,170 φωτογραφίες και άλλα μικρά που γεμίσαν αυτες τις 120+ ώρες μας,αυτά ετοιμάζομαι να βάλω στο άλμπουμ μόλις γυρίσω .


Α και Θ και Λ η συμβολή σας σε όλο αυτό ήταν πολύτιμη.
Καλή συνέχεια σε όλους μας και κρατάω την υπόσχεση σου για εκείνη την βδομάδα.Ξέρεις εσύ...

1 σχόλια:

Αννουλα είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το Blogger.